5 redenen om een kokosmat te kiezen
De kokosmat is een erg geliefde mat. Maar waarom een kokosmat kiezen en niet een andere binnenmat? In dit bericht lees je 5 redenen om een kokosmat te kiezen.

Reden 1: Schraapt vuil goed van je schoenen

Vaak wordt een mat gekocht voor het droog of schoonlopen van schoenen. De kokosmat is een uitermate geschikt goede binnenmat voor het schoonlopen van schoenen. Door de harde kokosvezels die lekker ruw omhoog blijven staan is de mat goed in staat om tussen het profiel van je schoenen het vuil weg te schrapen.

Reden 2: In verschillende diktes te krijgen

Een kokosmat is in verschillende diktes te krijgen; van 17mm tot 30mm. Dit heeft verschillende voordelen. Je hebt bijvoorbeeld geen last van een te hoge mat die het soepel sluiten van de deur hindert. Leg je de kokosmat niet zwevend maar in een uitsparing van de vloer? Dan kun, je afhankelijk van de dikte van de vloer, de dikte van de mat bestellen.

dikte kokosmattenReden 3: Mat op maat

Een kokosmat is goed in verschillende maten te snijden, de rollen zijn tot wel 2 meter breed en 10 meter lang. Op mattenvoordeel.nl kun je de lengte invoeren van je gewenste mat en deze eventueel zelf bijsnijden. Wil je liever exact op maat, dus lengte en breedte? Geef dit dan op bij je bestelling dan wordt de mat gratis voor jou op maat gesneden.

Reden 4: Verschillende kleuren

Van oudsher komt een kokosmat alleen in een bruin/beige-achtige kleur. Maar sinds een aantal jaren zijn kokosmatten ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. En de kwaliteit van deze gekleurde matten is ontzettend verbeterd in de loop der jaren. Rood, Blauw, Grijs, Zwart, Groen en Bordeaux zijn een van de vele kleuren die verkrijgbaar zijn.

Reden 5: Eenvoudig schoon te houden

De kokosmat is eenvoudig schoon te houden door deze regelmatig te stofzuigen en hem in te soppen met een beetje water en soda. Gebruik een borstel, maak deze goed nat en wrijf deze in de mat. Dit houdt de mat schoon maar zorgt er ook voor dat uw mat langer goed blijft. U voorkomt namelijk opdroging van de mat door hem regelmatig vochtig te maken. De kokosmat is geen geschikte mat voor buiten door de natuurlijke vezels in de mat.

Dit zijn onze 5 redenen om een kokosmat te kiezen, heb jij nog vragen of wil je meer weten over onze kokosmatten? Neem contact met ons op, dat kan via ons contactformulier of telefonisch op: 0521 – 788 934

P.S. Wil je meer weten over de kokosvezel? Lees hier een stuk op Wikipedia over de kokosvezel.

De waardering van www.mattenvoordeel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 64 reviews.
0
    0
    WInkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel
    Left Menu Icon