Geachte bezoeker. De situatie met COVID-19 is ernstig en ongekend in ons leven. Onze topprioriteit is alles te doen wat we kunnen om onze dienstverlening zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Leveringen van orders/ bestellingen blijven voor Nederland (nog) ongewijzigd. Leveringen boven 160 cm en/ of 31.5 kg naar België en Luxemburg komen te vervallen (behalve via DPD / UPS). Voor klantenondersteuning kan er incidenteel een wachtrij ontstaan. Zodra er ontwikkelingen zijn houden wij u op de hoogte en wij hopen op uw begrip in deze. Bij voorbaat dank voor uw aandacht.
“Mattenvoordeel.nl scoort gemiddeld een 9”

Telefonisch bestellen? Net zo makkelijk

 0031 (0) 521 788 934

Winkelmand

Productcategorieën

Zoek uw product

In de sale

Aanbiedingen

Koop uw matten online, veilig en snel. Mattenvoordeel.nl is één van Nederlands Grootste mattenleverancier en kan u daarom kwalitatieve matten aanbieden tegen een zeer scherp tarief. Tevens bent u bij ons verzeker van uitstekende service. Wilt u uw mat op maat bestellen dan

Op zoek naar een mat? U bent aan het goede adres. Op deze pagina vindt u de matten van mattenvoordeel.nl. Een groot assortiment aan kwalitatief goede matten tegen een aantrekkelijk tarief met een uitstekende service. U kunt u matten online of telefonisch bestellen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur voor u geopend. Voor vragen, support of verkoop.

Gratis staaltje bestellen?

Hebt u een product gezien dat u wel aanspreekt maar wilt u het toch liever eerst fysiek vasthouden en voelen? bestel dan nu kosteloos en vrijblijvend een staaltje!

Let op: max 4 staaltjes per bestelling per persoon!

De waardering van www.mattenvoordeel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 36 reviews.