Geachte bezoeker. De situatie met COVID-19 is ernstig en ongekend in ons leven. Onze topprioriteit is alles te doen wat we kunnen om onze dienstverlening zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Leveringen van orders/ bestellingen blijven voor Nederland (nog) ongewijzigd. Leveringen boven 160 cm en/ of 31.5 kg naar België en Luxemburg komen te vervallen (behalve via DPD / UPS). Voor klantenondersteuning kan er incidenteel een wachtrij ontstaan. Zodra er ontwikkelingen zijn houden wij u op de hoogte en wij hopen op uw begrip in deze. Bij voorbaat dank voor uw aandacht.

Logomat voor bestaand ontwerp

Heeft u een logo of wilt u een tekst op een mat dan kunt u hieronder het formulier invullen. Kijk op de pagina logomat voor meer informatie over de materialen, kleuren en mogelijkheden. Heeft u alleen een idee of schets ga dan naar het formulier idee voorstel voor een logomat.

Door het invullen van het formulier krijgt u vrijblijvend een offerte en een voorbeeld van de mat die wij u zullen leveren. Heeft u liever eerst telefonisch contact voor bijvoorbeeld advies? Geen probleem, wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar. Mochten wij vragen hebben dan ontvangt u van ons een e-mail met additionele vragen.

 

 

Telefonisch bestellen? Net zo makkelijk

 0031 (0) 521 788 934

Advies op maat nodig?

U ons altijd een e-mail sturen, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis staaltje bestellen?

Hebt u een product gezien dat u wel aanspreekt maar wilt u het toch liever eerst fysiek vasthouden en voelen? bestel dan nu kosteloos en vrijblijvend een staaltje!

Let op: max 4 staaltjes per bestelling per persoon!

De waardering van www.mattenvoordeel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 36 reviews.